söndag 7 mars 2010

Lunch och mellanmål


Den lättlagade tomatströmmingen (för recept se tidigare blogginlägg) blev inte alls bra, alldeles för salt. Det stod att man skulle salta på strömmingsfiléerna men det hade definitivt inte behövts, sardellerna var så salta. Hur som helst tänker jag inte kasta maten, tror det är bäst att äta med något neutralt, kanske som pålägg på grovt bröd eller ihop med ris. Tack och lov blev dagens mellanmål på eftermiddagen godare. Krispig musli (hemlagad, receptet har jag bloggat om tidigare, finns på ICAs hemsida) med 1 burk kesella och lite jordnötter. Jag hade kvar ca 1 dl torkade aprikoser som snart var på väg att bli gamla och även lönnsirap jag vill bli av med, båda ingick i muslin. Lönnsirap hör väl inte till det nyttigaste man kan äta......det vägs dock upp av övriga ingredienser i receptet som är mer hälsosamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar