lördag 4 september 2010
Födelsedagsfest
Nyss hemkommen från en födelsedagsfest....oxfilé, roquefortsås (med vin och grädde), hasselbackspotatis, tomater, vitkålssallad, rödvin, äppeltårta, vaniljgrädde, kaffe. Allt var ekologiskt, tom vinet. Mandelmassan i äppeltårtan var dessutom hemgjord på ekologiska mandlar. Så gott, lyxigt men ändå hälsosamt, ingen mat med onödiga tillsatser. Visst - man kan inte äta stora mängder grädde varje dag om man skall hålla sig sund och frisk men de gånger man äter godsaker är det bättre att äta "riktiga", rena livsmedel utan konstiga tillsatser och transfetter. Känner mig styrkt av denna festmåltid och det är ju inte alltid man känner så efter en fest......
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så sant, lite men gott, kvalitet ist kvantitet!
SvaraRaderaVisst! Håller verkligen med!
SvaraRadera