Till middag åt jag den sista kycklinglårfilén (se tidigare inlägg) och en filé från "Ugnsstekta kycklingdelar". Receptet på de ugnsstekta kycklingdelarna kommer från "Rutiga kokboken". I receptet står att man skall krydda dem med citronpeppar. Efter att ha läst boken "Den hemliga kocken" av Mats-Eric Nilsson använder jag aldrig citronpeppar! Den innehåller massa onödigt, bla smakförstärkare. Istället tog jag rivet citronskal blandat med peppar. Kyckling innehåller i stort sett bara protein men "Risi e bisi" (se tidigare inlägg för recept) som jag åt till gav mig kolhydrater som åtminstone jag anser att vi mår bra av att äta.
torsdag 13 maj 2010
Middag
Till middag åt jag den sista kycklinglårfilén (se tidigare inlägg) och en filé från "Ugnsstekta kycklingdelar". Receptet på de ugnsstekta kycklingdelarna kommer från "Rutiga kokboken". I receptet står att man skall krydda dem med citronpeppar. Efter att ha läst boken "Den hemliga kocken" av Mats-Eric Nilsson använder jag aldrig citronpeppar! Den innehåller massa onödigt, bla smakförstärkare. Istället tog jag rivet citronskal blandat med peppar. Kyckling innehåller i stort sett bara protein men "Risi e bisi" (se tidigare inlägg för recept) som jag åt till gav mig kolhydrater som åtminstone jag anser att vi mår bra av att äta.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar