Middagen blev inte direkt välkomponerad; ett sammelsurium av smaker men gott var det. Skönt att bli av med lite kylskåpsrester innan veckan startar. Jag åt varmrökt fjällröding, "Rotsakssymfoni" (se tidigare inlägg för receptkälla), vitkålssallad med avokado och några skivor "Helstekt oxfilé". Receptet på oxfilén är från Rutiga kokboken. Man steker hela filén i ugnen. Jag tycker det är jättesmidigt eftersom man slipper stekos och stänk på spisen.
söndag 5 september 2010
Rester
Middagen blev inte direkt välkomponerad; ett sammelsurium av smaker men gott var det. Skönt att bli av med lite kylskåpsrester innan veckan startar. Jag åt varmrökt fjällröding, "Rotsakssymfoni" (se tidigare inlägg för receptkälla), vitkålssallad med avokado och några skivor "Helstekt oxfilé". Receptet på oxfilén är från Rutiga kokboken. Man steker hela filén i ugnen. Jag tycker det är jättesmidigt eftersom man slipper stekos och stänk på spisen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar