söndag 18 juli 2010
Ägg och kaviar
Det är något "visst" över kombinationen ägg och kaviar - det känns så rekorderligt, gammaldags och svenskt. Gott är det också, i synnerhet varma dagar så utgör sältan i kaviaren en njutning för gommen. En grov smörgås med ägg och kaviar blir även en hälsosam måltid, fibrer i brödet, bra med protein från ägget. Hur hälsosam kaviaren är vet jag inte men det är ju iallafall inget man frossar i, för mycket blir inte gott. Bilden visar dagens mellanmål; 2 st "Grahamsbullar" (se tidigare inlägg för receptkälla) med 2 skivade kokta ägg och kaviar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
mums det ser gott ut, när jag kommer till Sverige n ästa gång måste jag köpa Kalles kaviar.
SvaraRaderaMen för ögonblicket njuter jag av bruscetta på hemlagat bröd och tomatsallad med lök, vitlök, peperoncino, spansk hemmaodlad chilipeppar,oregano
och olivolja, lokal sådan. Tilldet gott lokalt vitt kylskåpskallt vin från Etna.
Det låter godare än Kalles även om det också är gott!
SvaraRadera