lördag 20 februari 2010

Middag


Bild på dagens middag; några skivor rostbiff, massor med grönsaker och "Svarta bönor med vitlök, citron och parmesan". Bönreceptet kommer från en broschyr med recept från företaget Zeta (saluför bla fetaost, bönor och olivolja). Här nedan följer receptet.

3 msk Zeta olivolja Extra Vergine
1 vitlöksklyfta, finriven
2 msk citronsaft
salt och peppar
1 förpackning Zera Svarta Bönor (380 g), sköljda
lite rucola, grovt skuren
1 kruka persilja, finhackad
parmesanost

Blanda olivolja, vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner bönor, rucola och persilja. Lägg på tallrik och strö över hyvlad parmesanost.


Rostbiffen var inköpt på extrapris (99 kr/kg) och så även rucolan, bönorna och parmesanosten. Lyxig och hälsosam middag men ändå billig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar