Jag tröttnade på att solbada, dessutom tornade molnen ihop sig och det blev kyligt så vid 12-snåret gav jag upp utomhusvistelsen och lagade ordentlig lunch inomhus; "Rödbetor i rött sällskap". Jag har bloggat om denna rätt tidigare (se äldre inlägg för receptkälla), den är kolossalt god. Den blir ju inte sämre av att ingående ingredienser är kolossalt nyttiga; protein från solrosfröna och tofun, nyttiga fetter från olivoljan och solrosfröna. Jag hade ingen lönnsirap men tog honung istället och smaken blev inte sämre...kanske tom snäppet bättre.
måndag 16 augusti 2010
Rödbetor i rött sällskap
Jag tröttnade på att solbada, dessutom tornade molnen ihop sig och det blev kyligt så vid 12-snåret gav jag upp utomhusvistelsen och lagade ordentlig lunch inomhus; "Rödbetor i rött sällskap". Jag har bloggat om denna rätt tidigare (se äldre inlägg för receptkälla), den är kolossalt god. Den blir ju inte sämre av att ingående ingredienser är kolossalt nyttiga; protein från solrosfröna och tofun, nyttiga fetter från olivoljan och solrosfröna. Jag hade ingen lönnsirap men tog honung istället och smaken blev inte sämre...kanske tom snäppet bättre.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar